Termeni și condiții

INFORMAȚII DE CONTACT

Publicația „Sport de Poveste” este deținută și editată de Golden Circle Media SRL.

 • Cod fiscal (CIF/CUI)
  RO 39399307
 • Adresă
  strada Argeșului 31, Oltenița, județul Călărași
 • Telefon
  0726 39 36 31
 • Email
  vlad@sportdepoveste.ro

CONDIȚII DE UTILIZARE

Prin accesarea site-ului sportdepoveste.ro („Site”), utilizatorii sunt de acord cu termenele şi condiţiile aplicabile.

Administratorii Site-ului au dreptul de a modifica în orice moment termenele şi condiţiile aplicabile, fără a fi necesară notificarea prealabilă a autorilor şi/sau a utilizatorilor. Dupa publicarea pe Site a termenelor şi condiţiilor modificate, acestea devin automat aplicabile. Prin urmare, vă sugerăm să revedeţi periodic prezenta secţiune.

Utilizatorii sunt unicii responsabili pentru comentariile postate pe site-ul sportdepoveste.ro şi pentru consecinţele postărilor lor, inclusiv pentru respectarea cerintelor privind protectia datelor cu caracter personal. Administratorii Site-ului nu au niciun fel de responsabilitate pentru conţinutul şi comentariile postate de utilizatori.

Publicarea comentariilor implică garanţia din partea comentatorilor că sunt titularii tuturor drepturilor de autor asupra conţinutului, precum şi/sau că au obţinut consimţământul necesar postării acestora pe Site de la titularii drepturilor. În plus, prin ridicarea conţinutului şi publicarea comentariilor pe Site fiecare dintre utilizatorii Site-ului întelege şi acceptă că este singurul responsabil şi va despăgubi Site-ul, administratorii acestuia sau terţii pentru orice prejudiciu ce decurge din acţiunile sale.

Administratorii Site-ului vor înlătura orice conţinut sau comentariu cu privire la care au fost notificaţi că încalcă drepturilor de proprietate intelectuală ale terţilor. Administratorii Site-ului îşi rezervă dreptul de a înlătura orice conţinut sau comentariu fără o notificare prealabilă a autorului.

Utilizatorii acordă Site-ului dreptul de a publica şi utiliza în orice mod conţinutul şi comentariile postate. De asemenea, utilizatorii înţeleg şi acceptă faptul că administratorii Site-ului au dreptul de a păstra pe servere proprii o copie a clipurilor chiar după ce acestea au fost îndepărtate sau şterse de către autori.